Ενημέρωση ΕπιχειρήσεωνΔυνατότητα για δωρεάν πρακτική άσκηση των άνεργων νέων, διάρκειας 500 ωρών (ως 5 μήνες) σε επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα του 2014
Το νέο πρόγραμμα που αναμένεται εντός του 1ου τριμήνου του 2014 σύμφωνα με προαναγγελίες και ανακοινώσεις του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα υλοποιηθεί με αντίστοιχους όρους και διαδικασίες που εφαρμόστηκαν το 2013 για τη δράση «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους ως 29 ετών». Σύμφωνα με αυτούς τους όρους και διαδικασίες, προβλέπονται παρεμβάσεις με οφέλη τόσο για τους νέους ανέργους όσο και τις επιχειρήσεις:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 500 ωρών (ως 5 μήνες)
Υπηρεσίες υποστήριξης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης
Επιχορήγηση της επιχείρησης που προβαίνει στην πρόσληψη (εφόσον το επιθυμεί και χωρίς καμία δέσμευση για οποιαδήποτε πρόσληψη), μετά τη λήξη της δωρεάν 5μηνης πρακτικής των καταρτιζόμενων στην επιχείρηση.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που θα συμμετέχουν στη δράση:
Να αξιοποιήσουν καταρτισμένο εργατικό δυναμικό εντελώς δωρεάν μέσω της πεντάμηνης πρακτικής άσκησης.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Α.Ε. συμμετείχε στην προηγούμενη ανάλογη δράση Voucher το 2013 και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης θεωρίας και πρακτικής σε επιχειρήσεις για άνεργους νέους, απόφοιτους Γυμνασίου, Λυκείου, ΙΕΚ, ΑΕΙ-ΤΕΙ δικαιούχους voucher του 2013.  
Το ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Α.Ε., προετοιμάζοντας έγκαιρα τα νέα προγράμματα voucher και οργανώνοντας την πρακτική άσκηση των νέων ανέργων στις επιχειρήσεις, ΚΑΛΕΙ όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματα του νέου αναμενόμενου Voucher  2014.
Τι πρέπει να κάνω για να μετέχω ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, στο νέο Voucher 2014;
Εφόσον σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ως συνεργαζόμενη επιχείρηση πρακτικής άσκησης
Συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής των Επιχειρήσεων που επισυνάπτεται ή επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε εξειδικευμένος σύμβουλος μας να σας δώσει όποια περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία χρειάζεστε.
Τα έμπειρα στελέχη Κατάρτισης και της Μονάδας Προώθησης στην Απασχόληση του ΚΕΚ θα συνεργαστούν μαζί σας στα εξής:
Θα σας ενημερώσουν ολοκληρωμένα για τις διαδικασίες και όρους υλοποίησης του προγράμματος με έμφαση στους όρους υλοποίησης της πρακτικής άσκησης
Θα αποτυπώσουν και θα διερευνήσουν τις απαιτήσεις της θέσης πρακτικής άσκησης που προσφέρετε (πλήρης αποτύπωση-περιγραφή της θέσης εργασίας/πρακτικής άσκησης που επιθυμείτε να καλύψετε)
Το ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Α.Ε. θα προχωρήσει σε διαδικασία συμψηφισμού των προσφερόμενων θέσεων πρακτικής της επιχείρησής σας με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό προφίλ των υποψηφίων ανέργων του μητρώου του ΚΕΚ, και θα σας  προτείνει έναν ικανοποιητικό αριθμό υποψηφίων για την κάλυψη των αναγκών σας (προεπιλογή από το ΚΕΚ, των υποψηφίων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας) .  Στη συνέχεια,
Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα βιογραφικά σημειώματα των υποψήφιων πρακτικά ασκούμενων και να προβείτε σε συνεντεύξεις μαζί τους, ώστε να επιλέξετε τελικά τα άτομα που θα  τοποθετηθούν για πρακτική στην επιχείρησή σας.
Επιπρόσθετα, εφόσον το επιθυμείτε:
Μπορείτε να ενημερώσετε ανέργους νέους του περιβάλλοντός σας, να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του ΚΕΚ ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο νέο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι αυτοί εφόσον ενταχθούν στο πρόγραμμα μέσα από τις επίσημες διαδικασίες επιλογής του Υπουργείου που θα εφαρμοστούν, θα μπορούν να κάνουν πρακτική στην επιχείρησή σας.
Εφόσον γνωρίζετε ανέργους (με κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ ή δυνατότητα να αποκτήσουν) ενημερώστε τους άμεσα, να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση,  πληροφορίες και συμβουλευτική υποστήριξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VOUCHER 2014 ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ
ΩΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΣΤΟ E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή ΜΕ FAX ΣΤΟ 2467028646
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2467021213

Voucher Τουρισμού

Voucher ΟΑΕΔ

Voucher 18-24

Voucher 25-29